12.11-24 Foredraget; Tilbage Til Naturen v/ David BR Camacho

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foredraget: Tilbage Til Naturen

12.11 - 2024 - kl. 19.00-21.00 - Gratis

Sted: HEG, Sankt Georgs Vej 1, 8260 Viby J- Tilmelding: info@heg.dk

 

David BR Camacho fortæller i dette foredrag om bøgerne ”TILBAGE TIL NATUREN" – en bog om naturterapi” – om naturterapiens mange facetter og " GRØN TERAPI" - en bog om naturbaseret psykoterapi. "NATURBAD" - en bog om skovbad, samt hans sidste " NATURENS NÆRVÆR" - en bog om naturlig fordybelse.

Vi lever i en tid, hvor klimadebatten virkelig er på dagsordenen, og hvor mange mennesker føler frustration over den afmagt, som disse udfordringer kan medføre. Men hvordan kan du passe på naturen, hvis du ikke har et forhold til den eller føler dig indlejret i den? Hvordan kan du opnå at føle, at du har en pagt med naturen? 

Er den nye bølge regenerativ fokus det der skal til, altså at vi skal skabe mere værdi en vi tager? Eller skal vi blot give det vi har, værdi?

Foredraget vil også have fokus på; Hvad er naturterapi, og hvordan kan du bruge naturen som assistent i en personlig selvudviklingsproces, hvor du bl.a. via naturens symboler kommer tættere på din egen natur? 

Hvordan kan naturen hjælpe dig i ind i et bevidsthedsfelt, hvor din klimaafmagt omformes til konkrete måder, hvorpå du kan passe på naturen? Disse og mange andre spørgsmål vil David BR Camacho svare på i foredraget.

David var en af de første der udbød Naturterapi på korte workshop i Danmark fra 2005 og til nu, særligt via sit virke som undervisere i psykoterapi. Derudover var han ophavsmand til den første naturterapeut uddannelse i Danmark sammen med Tom Funke og Thomas Lasse Edlev og har siden 2005 undervist på Grønland og utallige instituitoner i Danmark og er uddannelses-ansvarlig for to naturterapeut uddannelser.