14.08.2024 Infomøde; Psykoterapeut uddannelse i Aarhus

INFOMØDE OM VORES SPIRITUEL PSYKOTERAPEUT UDDANNELSE

14. August  - 2024 - kl. 18.30-20.30 (gratis)

Ønsker du en psykoterapeut uddannelse der har fokus på kroppens energi, sindets liv og den spirituelle fordybelses-proces?

Vi bygger vores filosofi på at mennesket er selvregulerende hvis det lever i overensstemmelse med sine værdier og i et sundt miljø.

Vi ønsker for det enkle menneske, at det kan gro naturligt.

Så ønsker du at arbejde med natur-terapi, drømmearbejde, kunst- og kropsterapi samt spirituel fordybelse og ønsker du fylde din tilværelse med udfordringer og udvikling og gradvist få udvidet kendskabet til din essens, så finder du muligheden her hos os.

Uddannelsesleder David BR Camacho vil fortælle om uddannelsen opbygning, program og forløb, menneskesyn og om næste uddannelsesforløb start: 26. September 2024

Der vil være te, kaffe, og vand mødet er gratis og uforpligtende og så har du muligheden for at få indsigt i uddannelsen.

Infomødet foregår på : HEG, Sankt Georgs Vej 1, 8260 Viby J.

Du kan også læse mere her om uddannelsen her : 

http://heg.dk/spirituel-psykoterapeut/
http://heg.dk/dynamisk-terapeut/

Vores psykoterapeut uddannelse er godkendt som Reg. psykoterapeut uddannelse, en beskyttet titel under Styrelsen for Patientsikkerhed (tidligere sundhedsstyrelsen). Dette betyder, at vores psykoterapeuter stud. kan blive Reg. psykoterapeuter efter gennemført uddannelse, en beskyttet titel i Danmark.

Tilmeld dig her på info@heg.dk