14.05-24 Foredrag; Følelsernes Gidsel og Infoaften om Psykoterapeut uddannelse v/ David BR Camacho

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOREDRAGET 
Følelsernes Gidsel og Infoaften om Psykoterapeut uddannelse
Med David BR Camacho

Dato: 14 Maj 2024 kl.19.00-21.00.
 Gratis
Sted: 
HEG, Sankt Georgs Vej 1, 8260 Viby J Tilmeldinginfo@heg.dk

 

Har du lyst til at give dig selv en aften med et humoristisk og eftertænksomt foredrag om følelser, samt høre om vores Psykoterapeut uddannelse? 

Vi er alle gidsler af vores følelser på én eller anden måde. Nogle mennesker er begrænsende eller undertrykt af deres frygt for styrken i følelser som f.eks. utilstrækkelighed, tristhed, sårethed eller afvisning. Foredraget ser på den kolossale betydning en større indsigt i vores følelser vil have for os, både i vores privatliv og i vores arbejde. Fra en generel forståelse af hvad følelser er, og af hvordan og hvorfor de bliver aktiveret. 

David vil vise hvordan du i praksis kan opdage, opleve ? eller genoplive ? dine følelser og deres ressourcer. David viser, med små visualiseringsøvelser, hvordan gidselstagningen kan ophøre, så man kan leve I en følelsesverden hvor man har det frie valg og ikke er gidsel. 

David er uddannelsesleder af Institut for dynamisk og spirituel psykoterapi og forfatter til bøgerne "Kreativ klientcentreret psykoterapi" "I bevidsthedens Centrum.” og " Når du bliver født er du gammel nok til at dø "

Ønsker du en psykoterapeut uddannelse der har fokus på kroppens energi, sindets liv og den spirituelle fordybelses-proces?

Vi bygger vores filosofi på at mennesket er selvregulerende hvis det lever i overensstemmelse med sine værdier og i et sundt miljø.

Vi ønsker for det enkle menneske, at det kan gro naturligt.

Så ønsker du at arbejde med natur-terapi, drømmearbejde, kunst- og kropsterapi samt spirituel fordybelse og ønsker du fylde din tilværelse med udfordringer og udvikling og gradvist få udvidet kendskabet til din essens, så finder du muligheden her hos os.

Uddannelsesleder David BR Camacho og en underviser vil fortælle om uddannelsen opbygning, program og forløb, menneskesyn og om næste uddannelsesforløb start: 26. September  2024

Der vil være te, kaffe, og vand mødet er gratis og uforpligtende og så har du muligheden for at få indsigt i uddannelsen og bliver inspireret med et mini foredrag.

Infomødet og foredraget foregår på : HEG, Sankt Georgs Vej 1, 8260 Viby J

Du kan også læse mere her om uddannelsen her : 

http://heg.dk/spirituel-psykoterapeut/
http://heg.dk/dynamisk-terapeut/

tilmeld dig her på info@heg.dk