David cv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David BR Camacho

David startede sin karriere som skuespiller og instruktørassistent. I 1985 videreuddannedes han, gennem produktion og ledelse af en privat teatergruppe, til teaterinstruktør. I starten af 1986 begyndte David at styre sin karriere og personlige udvikling over i det spirituelle og psykoterapeutiske rum.
 

Professionel terapeutisk rum:

David startede sit terapeutiske virke i som medarbejder på Rainbow Harmony Projekt i Skotland. Et projekt for unge misbrugere. Herefter blev han tilknyttet Grenå kommune som dynamisk formidler og terapeut for unge og arbejdsløse. Senere hen blev han  tilknyttet flere institutioner i Århus Amt, som dynamisk formidler og psykoterapeutisk vejleder.
 
Sideløbende har han arbejdet med privat konsultation og grupperådgivning inden for voksen- og ungdomsundervisning, samt med personale- og kompetenceudvikling i offentligt og privat regi i Danmark.
 
I de seneste år har David udviklet systemer der   samler den spirituelle og klassiske psykoterapi i enkle metoder og procesmodeller, som danner grundlag for dele af uddannelsernes metodik.
 
Davids terapeutiske uddannelsesforløb og baggrunde omfatter flere psykoterapeutiske retninger bla. indenfor:  Addiction therapi, flere forskellige adfærds og kognitive terapeutiske uddannelser samt transpersonelle individuelle og uddannelse overbygninger.
 
* Certificeret CI. NGH Hypnose Instruktør (National Guild of Hypnotists,USA)          
* Community health and drug educator ( v/R.H.C)
* Abusing Psychoherapeutic  ( v/R.H.C)
* NLP Terapeut ( v/ Dansk NLP institut)
* Psicologia Transpessoal ( v/ Le Jarmil)
* Mentor (v/ Elsebeth Gørring)
* Dynamisk Formidler ( v/ Grenå  Akademi)
* Dybde Terapeut ( v/ IFDGH)
* Body Movement Trainer ( v/ ADTA)
* Hypnotisør ( v/NGH og EAHP)
* Hypnose instruktør og trainer( v/NGH)
* se doc

 
Har 25 års studier i spirituel & dynamisk terapi og har gennem bevidsthedstræning, intensive terapeutiske forløb og spirituel fordybelse, opnået vidtfavnende kompetencer. 
 
Medforfatter til bøgerne "Kreativ Klientcentreret Psykoterapi"  en lærebog om tegne og eventyrterapi og"Når vi bliver født, er vi gamle nok til at dø" en bog om døden og sorgen samt forfatter til bogen "I Bevidsthedens Centrum" en refleksionsbog. " Psykoterapi og psykoterapeutisk supervision" en bog om psykoterapi " Tilbage til naturen " en bog om naturterapi og "GRØN TERAPI" en bog om naturbaseret psykoterapi
 
David tager løbende efteruddannelser inden for andre områder der styrker sin udvikling, bl.a. Læst Psykologi på FU-Århus.  Seminarer hos Anthony Robbins, Dalai Lama,  John Pearls samt meditations kurser hos Yogaskolen Århus. David har endvidere fulgt et 2 årigt forskningsforløb hos Kagyu Samye Ling Monastery and Tibetan Centre i Scotland, U.K.  Med undervisning i De Fire Ædle Sandheder.
 
David er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter. Network of the European and World Association for Person Centered and Experiental psychotherapy and Counseling i Zurich.  Association for  transpersonel psykology, samt Association for Humanistic Psychology i USA  og National Guild af Hypnotist, USA.