reBORN Retræte


REBORN RETREAT – NYTÅR - NYTID

5 dage i den Bornholmske natur - væk fra alt.

Næste REborn Retreat er:

29.12-2024 til 02.01-2025
 

Vil du give dig selv en retreat, hvor du kommer ud af din komfort zone?

På denne retreat bor vi og lever ved vandet, i shelters og på toppen af klipper, der bliver HØJT til loftet og vores udsyn bliver BREDT i 5 dage, midt i den Bornholmske natur - væk fra alt.
 

VELKOMMEN TIL MULIGHEDEN FOR AT "REBORNE" DIG SELV

Nytåret er et godt tidspunkt til at se tilbage og lade en projektør løbe hen over det år, der næsten er forbi. Til at se på, hvordan dette år har udviklet sig og hvad, der er sket i dit liv og udover nytåret er retreaten bevidst placeret i vinter måneden også fordi, at vinteren er en tid med dvale.

Vinteren er mørket og kuldens epoke, hvor livet eller naturen er i sin mindste udfoldelse. Vinteren er tiden hvor der kan skabes større opmærksomhed mod indre refleksion, en tid hvor det, at kunne rumme sig selv er grundfokus.. og desuden giver nytåret og vinteren dig muligheden for at træde ind i et nyt år, ind i en ny tid, mere samlet og i større kontakt med dine værdier, og have et større fokus på, at være dig.
 

Når du har et godt fundament, og står stærkt i dig selv, kan du begynde at udforske dig selv endnu mere, komme endnu tættere på dine kerneværdier og få dem tydeligere frem i dine handlinger og tilgang til livet. Din integritet vil blive en selvfølgelighed. Det handler om det nye dig, i det nye år. Derfor hedder dette retreat - REborn.
 

 

I fem intensive dage kan du, som deltager, samle den udvikling, du har indledt på dine tidligere udviklingskurser og uddannelser. Du kan gå endnu mere i dybden med din visdom og genføde det som et samlet værdisæt i og for dig som menneske.
 

 

På dette retreat bruger vi naturterapi, sokratiske samtaler og det at leve i naturen som et effektfuldt værktøj til at skabe ro og rum til at mærke efter, hvad vi ønsker og så´ en vision for 2024.
 

Der vil være god tid til at være med sig selv. Vi holder desuden en stilhedsdag fra 29.12-2023 til 02.01-2024.

 

 

De første to dage bruger vi til, at skabe ro og langsomhed. De sidste tre dage sætter du livsvigtige mål, og finder de kerneværdier, der gør, at du som menneske kan gå efter dem i dit liv, og nå sikkert derhen.

Du vil få et endnu større fokus på livskvalitet, og efter de fem dage vil du kunne stole endnu mere på dig selv og leve med fokus på meningsfuldhed og frihed til at være herre i eget liv.

 

 

Forløbet

Overnatning og vandreture i den rå og upolerede bornholmske natur vil være med til, at give dig muligheden for at dybdereflektere over de livsområder, du ønsker at stå stærkere i.

Du kan give dig selv fri for en stund, og få ladet batterierne op.
 

 

Forløbet bliver smukt, livsbekræftende og fuld af terapeutisk muld. Vi vil vandre forbi hellige cirkler, klippeområder og vandfald og overnatte ved søer eller havet. Den bornholmske natur vil forkæle vores perceptioner.
 

 

Retreaten er bygget op af terapiforløb, stille pauser og sokratiske madsamtaler ved bålet og masser af bioenergetisk bevægelse og kropsarbejde.

 

Vi starter Torsdag 29.12.24 kl. 12.00 og slutter Mandag d 02.01.25 kl. 12.00

 

Transport sørger vi for som er fra København til Rønne i Bus.
 

 

Der er ingen elektroniske medier med på denne tur (ingen mobil el.lign.)

 

 

Reborn Explorer afholder kun denne tur hver andet år med 14 deltagere.

 

 

Pris for 5 dages REborn Retreat - 7300 kr. inkl. mad, drikke og retur bus fra København til Bornholm.
 

 

Du melder dig til her: http://heg.dk/tilmelding/

 

 

Efter tilmelding får du en opringning for, at vi kan sammenstemme turens aspekter.

Derefter tilsendes en liste, over praktiske ting, i forhold til, hvad du skal have med samt informationer om transport og flybilletter.

 

 

REborn Explorer ledere

Tom Funke og David BR Camacho

Kok: Niels Lahn

 

Læs mere om dem her: http://heg.dk/undervisere/

 

 

Praktisk: 
 


Medbring en rygsæk, der indeholder:

Varm sovepose


Liggeunderlag


Uld/Ski-undertøj


Toiletpapir


Spisegrej med kop


Trangia
/ eller lille gryde til bål
Regnslag

Varm hue - handsker


Kniv


Ekstra sokker


Vandrestøvler


Varmt tøj


Nem drikkeflaske til 1 liter


En pandelampe

Notesbogen (udleveres af uddannelsesstedet)