KURSET, NATUR, UDELIV OG SUNDHEDSFREMME I JYDERUP


Kurset, NATUR, UDELIV OG SUNDHEDSFREMME i JYderup
For mennesker der arbejder med andre mennesker.

d. 24.04-2023 kl.10.00 til 25.04-2023 kl.17.00.


Det står mere og mere klart, at naturen har en sund effekt på mennesket. Undersøgelser viser f.eks. at bare 10 minutter ude i grønne omgivelser er nok til at dæmpe følelsen af psykisk og fysisk stress. Andre forskere har fundet frem til, at en 20 minutters gåtur i naturen kan sænke niveauet af stresshormonet kortisol med 10 procent.
På dette kursus vil du få enkle greb og let implementerbare måder, at kunne bruge naturen til klienter, patienter og borgere.


Kurset foregår i naturen og vi vil have et fast sted, hvor vi overnatter, spiser og bliver undervist. Du vil selv opleve og mærke de greb du får med til din værktøjskasse, da undervisningsformen er oplevelsesorienteret og praksis fokuserende.

Kurset er 2 dage og således får du masser af tid til fordybelse. Der er fuld forplejning og der udleveres kursus materiale.

På kurset vil du blive introduceret for:
Greb, der kan lindre stress.
Tilgange, der kan give bedre ro.
Små effektive kropsøvelser, der kan bruges i naturen.
Skovbad: at bruge naturens elementer til, at åbne sanserne.
Natur meditationer


Da kurset som beskrevet, er bygget op med et oplevelsesorienteret fokus, vil der være lidt teori fremstilling og en del mere praksis fordybelse..

Sted: 
Søbæksparken 133 (Bushcraft DK)4450 Jyderup
Du kan sove i eget telt, eller hængekøje. Du skal have pandelampe, varmt tøj, sovepose og liggeunderlag med samt service
Målgruppen: Kurset er for mennesker der arbejder med andre mennesker og ønsker at inddrage naturen som et virkemiddel i det daglige arbejde.
Dato: d. 24.04-2023 kl.10.00 til 25.04-2023 kl.17.00.
Tilmelding: https://heg.dk/tilmelding/
Deltagerantal: Max 12
Pris: 2400,-dkr

Kursusledere

Julie Lindblad:
Er underviser på vores Naturterapeut uddannelse og Naturbaseret psykoterapeut uddannelse, samt har klientforløb med Naturterapi. 
Når Julie arbejder med mennesker i og med naturen, lytter hun til sin sjæl, mennesket, og ’Mother Natures calling’ i fuld treenighed; hvor hun med sit blide, sansende, lyttende væsen formår at skabe et rum, til tryghed, refleksion, naturlighed og balance som medspillere for kursisten. Fordybelse, symboler, bevægelse og kreativitet er vigtige brikker i Julies arbejde og liv. Hun har en stor viden inden for naturen og er god til at formidle det. Julie er medlem af Bushcraft Danmark, Living to Learn community og Danish Outdoor Festival og afholder derudover workshops i kurveflet og andre kreative workshops med naturmaterialer for både børn og voksne. 
Uddannelser:
Naturbaseret Psykoterapeut, Familie- og Parterapeut, Master i Naturterapi, Naturterapeut, Dynamisk terapeut, Turleder, Life & Mindfulness Instruktør, m.m.

Kim Wynne:
Er til dagligt underviser på HEG´s Naturterapeut uddannelse og den Naturbaseret psykoterapeut uddannelse, samt klientforløb i Naturterapi.
For Kim er den enkelte kursists tempo altid vigtigere end blot at blive tanket op af viden, og det er vigtigt for ham, at kursisterne har fokus på empatisk viden frem for kun redskaberne. Det er vigtigt for ham, at kursisterne søger at tage ansvar for læringsrummet, og er deltagende i fællesskabet. Kim kan godt lide at være i naturen og at vandre. Han tager ofte selv på ture for at fordybe sig og skabe ro og selvindsigt. Han kan lide at lave mad, læse og reflektere, og er i det livet byder ham.
Uddannelser:
Psykoterapeutisk Grunduddannelse, Spirituel Psykoterapeutuddannelse, Familie- og Par-terapeut, Naturterapeut