31.05 -2023 Foredrag; NATURTERAPI OG KRISTEN SPIRITUALITET


 

 

FOREDRAGET 
NATURTERAPI OG KRISTEN SPIRITUALITET
Med Thomas Lasse Edlev

Dato: 31 maj 2023  kl.19.00-21.00.
 Gratis
Sted: Heg. Birkeparken 4, 8230 Åbyhøj
 - Tilmeldinginfo@heg.dk

Vi er givet vis mange, der søger inspiration til naturterapi i østlige traditioner som meditation, yoga og mindfulness. Kan vi ligeledes med fordel lade os inspirere af kristen tradition og mystik? 

I dette foredrag vil vi undersøge, om der kan være et frugtbart krydsfeltet mellem naturterapi og kristen spiritualitet. Optrådte Johannes Døberen som naturterapeut, da han døbte Jesus i Jordanfloden? Og kan naturterapi tjene som levende spirituel praksis i kristen ånd? 

Vi vil søge svar ved et strejftog gennem bibelsk mytologi, kristne mystikere og teologiske fornyere. I åbenbaringer, mystiske erfaringer og transcendente oplevelser. I paradisdrøm og naturlængsel. I skabelse og vitalitet. I visdom, barmhjertighed og etisk fordring. I tro, håb og kærlighed. 

Aftenens foredragsholder har gennem hele sit liv arbejdet med natur, formidling og personlig udvikling - som naturvejleder, naturterapeut, foredragsholder og forfatter. Uden at bekende sig til nogen bestemt religion søger han at veje til et kærligt, spirituelt liv. Læs mere om ham på www.edlev.info