Infomøde om vores psykoterapeut uddannelse

INFOMØDE OM VORES DYNAMISK TERAPEUT UDDANNELSE
OG VORES SPIRITUEL PSYKOTERAPEUT UDDANNELSE

29. September- 2022  - kl. 18.30-20.30 (gratis)
 

Ønsker du en psykoterapeut uddannelse der har fokus på kroppens energi, sindets liv og den spirituelle fordybelses-proces?

Vi bygger vores filosofi på at mennesket er selvregulerende hvis det lever i overensstemmelse med sine værdier og i et sundt miljø.

Så ønsker du at arbejde med natur-terapi, drømmearbejde, kunst- og kropsterapi samt spirituel fordybelse og ønsker,du, at fylde din tilværelse med udfordringer og udvikling og gradvist få udvidet kendskabet til din essens, så finder du muligheden her hos os.

Uddannelsesleder David BR Camacho og daglig leder Kirsa Dechlis vil fortælle om uddannelsen opbygning, program og forløb, menneskesyn og om næste uddannelsesforløb start: 10. november 2022

Der vil være te, kaffe, vand og et stykke chokolade, mødet er gratis og uforpligtende og så har du muligheden for at få indsigt i uddannelsen og bliver inspireret.

Infomødet foregår på : HEG, birkeparken 4 - 8230 Åbyhøj.

Vores psykoterapeut uddannelse er godkendt som Reg. psykoterapeut uddannelse, en beskyttet titel under Styrelsen for Patientsikkerhed (tidligere sundhedsstyrelsen). Dette betyder, at vores psykoterapeuter stud. kan blive Reg. psykoterapeuter efter gennemført uddannelse, en beskyttet titel i Danmark.

Du kan også læse mere her om uddannelsen her :
Psykoterapeut uddannelsen består af 8 semestre, hvor der tages 4 semestre af gangen med endt certificering.
de første 4 semestre her:
http://heg.dk/dynamisk-terapeut/
de sidste fire semestre her.
http://heg.dk/spirituel-psykoterapeut/

Tilmeld dig her på info@heg.dk