22.02-22 Foredraget; Det gode parforhold v/Rikke Thuesen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis Foredrag 18.02.2020 -kl. 19.00-21.00 v/ Rikke Thuesen
Det gode parforhold – hvordan du bevarer det og gode input til hvordan du bliver en endnu bedre kæreste.

Vi kender det godt – når forelskelsen har lagt sig og hverdagen sætter ind – så begynder partnerens ellers så charmerende vaner at blive lidt små irriterende.

Du vil i løbet af aftenen lære om lyttelydssamtalen, stener tid, om kvinder, der skal snakke mindre og mænd, der skal undgå at komme med gode råd, og du vil forstå mere om, hvad der tænder ham og hende, og hvordan du viser kærlighed så din partner forstår det i hjertet.

Du vil gå hjem med smil på læben og med enkle tilgængelige værktøjer, der kan give jer endnu mere latter, humor, sex, og fællesskab i parforholdet. Uanset om I har kendt hinanden i én måned eller i 10 år, eller om du er på udkig efter den eneste ene, så er der inspiration at hente om hvad netop du kan gøre for at blive en endnu sjovere, gladere, spændende kærlig partner.

Rikke Thuesen er parterapeut og sexolog samt reg psykoterapeut og har i 10 år interesseret sig i forskellen på mænd og kvinder og maskulin og feminin essens, og hvordan man får større forståelse for sig selv og sin partner og hvordan man kan leve i et godt og udviklende parforhold. 

Foredraget foregår på : HEG, birkeparken 4 - 8230 Åbyhøj.

Tilmeld dig her på: info@heg.dk