21.10-19 Foredrag; Du forelsker dig aldrig i den forkerte v/Kim Wynne


FOREDRAGET
Du forelsker dig aldrig i den forkerte

med Kim Wynne

Dato: d. 21. Oktober. 2019  kl.19.00.-21.00
Pris: Gratis
Sted: Heg. Birkeparken 4, 8230 Åbyhøj
Tilmelding: info@heg.dk

 

Med udgangspunkt i egne erfaringer, set igennem HEGs psykoterapeutiske briller, og med inspiration fra bogen, 'Derfor forelsker man sig aldrig i den forkerte', undersøger Psykoterapeut Kim Wynne, forelskelsen og dets mysterium.

 

Eller er det et mysterium, for hvad skal der egentlig til? Hvorfor, når nu der er blevet sat flueben ved ni ud af de ti ønkser man havde til den "perfekte" partner, forelsker man sig så ikke nødvendigvis i ham eller hende? Der var jo kemi, humor og fysisk tiltrækning, men aligevel kom den altoverskyggende biokemiske forelskelse ikke skyldene igennem kroppen!?

 

Ja det er fordi, at udover alle de meget individuelle ovenstående ønsker, og uanset kontinent, kultur og køn, så er der to ting, som altid er til stede, for at forelskelsen får grobund - 'Forløseren og Krænkeren'.

 

Se nu bliver det interessant, for hvordan vi værdilader 'Forløseren og Krænkeren' er jo også helt individuelt i forhold til vores forældre, inden i os, som helt ubevidst vælger vores partnere for os. Har de/vi en dybt iboende 'Redder' og 'Pleaser', eller måske er det 'Alfahanen' og den 'Voldelige' eller 'Moderen' og den 'Dominerende' der bliver 'Forløseren og Krænkeren'?

 

Det, og meget mere bliver udforsket, i et foredrag der kan mærkes, som et spejl langt ind i sjælens kærlighedshistorie, der går generationer tilbage.

 

Kim Wynne er Naturterapeut og Psykoterapeut og underviser i Naturterapi.